„Гастро-фест Котор Варош 2018“ у недјељу на Градском тргу


КОТОР ВАРОШ, 24. АВГУСТА – Осми которварошки „Гастро-фест“ одржаће се у недјељу са почетком у 17.00 часова на Градском тргу уз учешће бројних излагача гастро производа, производа здраве хране, кућне радиности и сувенира.

Директор Туристичке организације општине Котор Варош Миодраг Петровић је истакао да је ова манифестација постала традиционална и регионално препознатљива.

Гастро манифестација има за циљ промоцију туристичких и гастрономских потенцијала и вреднота општине Котор Варош. Сви посјетиоци ће моћи да уживају у традиционалним јелима которварошког краја, али и да купе ручне радове и производе од домаћих пчелара, пољопривредника и произвођача здраве хране“, нагласио је Петровић.

Najbolja-gastro-ponuda-spc-kv

И ове године ће которварошки угоститељи припремити многе делиције и специјалитете, а најбољи ће бити награђени према суду стручног жирија у шест категорија.

Сви учесници и посјетиоци манифестације моћи ће испробати иложене специјалитете и производе, а очекује их и богат културно-забавни програм.

Организатор овогодишњег издања „Гастро-феста Котор Варош 2018“ је Туристичка организација општине Котор Варош, покровитељ је општина Котор Варош, а техничку подршку пружиће ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“.