Начелник Сакан на обиљежавању Дана општине Параћин

Начелник Сакан на обиљежавању Дана општине Параћин


КОТОР ВАРОШ, 1. ОКТОБРА – Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан је у Параћину присуствовао свечаној сједници поводом Дана ове општине, са којом је прије пет година потписан уговор о братимљењу.

Обраћајући се на свечаној сједници Сакан је истакао да, осим унапређења институционалног дијалога локалних заједница и сарадње у области спорта и културе, посебну пажњу треба посветити пројектима привлачења страних инвестиција.

IMG_2426

У том погледу веома је битна размјена позитивних искустава двије локалне заједнице о страним инвестицијама и зато је неопходно искористити све расположиве ресурсе ради унапређења сарадње привредника двије општине“, рекао је Сакан.

Он је нагласио да је веома битна размјена позитивних искустава двије локалне заједнице о страним инвестицијама.

Како би наши добри односи били још снажнији и чвршћи настојаћемо да позитивна искуства преносимо једни другима како би се створио још бољи привредни амбијент у обе општине“, поручио је Сакан.

За госте из побратимских општина и градова Котор Варошa, Крапине, Јабланице, Мурске Соботе и Чешке, који су дошли да увеличају обиљежавање Дана општине Параћин, председник Општине Саша Пауновић приредио је неформални пријем, непосредно прије одржавања свечане сједнице Скупштине.