“Фагус” донирао пакетиће малишанима у Дјечијем вртићу


КОТОР ВАРОШ, 27. ДЕЦЕМБРА – Компанија “Фагус” обезбиједила је новогодишње пакетиће за све малишане у Дјечијем вртићу “Лариса Шугић”, који су им уручени након данашње прославе дјечије Нове године.

Директор которварошког вртића Младен Тепић се захвалио компанији “Фагус”, која сваке године на најљепши могући начин обрадује малишане уочи Нове године.

Захваљујем се запосленима у вртићу, привредницима и институцијама са којима смо успоставили сарадњу током 2018. године а посебно Компанији “Фагус” која је обезбиједила пакетиће за сву вртићку дјецу“, рекао је Тепић и честитао малишанима и њиховим родитељима Новогодишње и Божићне празнике.

Priredba 1

Малишани Дјечијег вртића “Лариса Шугић” прославили су дјечију Нову годину и долазак Дједа Мраза, а за своје родитеље припремили су заједно са својим васпитачицама веселу приредбу.

У програму су наступила дјеца из четири вртићке групе представљајући кроз игроказе, ритмику и рецитацију оно што су научили у претходној години.

Priredba 4

Новогодишња приредба једна је од редовних активности, која поред забавног карактера има за циљ да се родитељима покажу резултати васпитно-образовног рада са дјецом“, нагласио је Тепић.

У которварошком вртићу “Лариса Шугић” тренутно борави 155 дјеце распоређених у пет вртићких група.