Новогодишња честитка начелника општине Зденка Сакана


КОТОР ВАРОШ, 31. ДЕЦЕМБРА – Поштовани суграђани, завршила се још једна календарска година за коју можемо рећи да је била оптерећна бројним изазовима, посебно у економској сфери, али и добрим дијелом успјешна за нашу локалну заједницу и њене становнике.

Више је разлога да будемо задовољни, а ми у локалној самоуправи имамо обавезу више да истрајемо у намјерама да достигнемо постављене циљеве и задатаке.

Наш циљ, да, квалитет живота грађана општине Котор Варош, и поред свих тешкоћа, одржимо на задовољавајућем нивоу, је у великој мјери остварен.

У години за нама, наставили смо да изграђујемо и уљепшавамо наш град, подижемо ниво комуналних услуга, реализујемо значајан број планираних инвестиција, подједнако важних за све грађане.

DSCN7790

Посебно тежиште свих наших активности морамо ставити на област обезбјеђивања нових развојних инвестиција и запошљавања.

Честитајући Вам Нову 2019. годину, уз жељу да буде боља и успјешнија од претходне, вјерујемо да ћемо сви имати више стваралачке иницијативе, више стрпљења, храбрости и воље за већу друштвену одговорност и да ћемо само у партнерству и заједничким снагама истрајати на оном што смо започели.

Волимо и градимо и даље наш Котор Варош и дио себе уградимо у његову будућност, како би и даље био пожељно мјесто за живот, град какав заслужују његови становници.

Срећна Нова 2019. година!