Уз добру забаву и ватромет дочекана Нова година


КОТОР ВАРОШ, 1. ЈАНУАРА – Бројни Которварошани и посјетиоци сусједних општина дочекали су Нову 2019. годину на отвореном уз традиционални ватромет и добру забаву за коју су се побринули локални музичари и естрадна звијезда Лукијан Ивановић.

Начелник општине Котор Варош је тачно у поноћ пожелио Которваршанима и гостима срећну Нову годину.

Уз жељу да 2019. година буде боља и успјешнија од претходне, вјерујемо да ћемо сви имати више стваралачке иницијативе, више стрпљења, храбрости и воље за већу друштвену одговорност и да ћемо само у партнерству и заједничким снагама истрајати на оном што смо започели“, рекао је Сакан окупљеним суграђанима на тргу.

IMAG1422

Он је истакао да се завршила се још једна календарска, добрим дијелом успјешна за локалну заједницу и њене становнике.

У години за нама, наставили смо да изграђујемо и уљепшавамо наш град, подижемо ниво комуналних услуга, реализујемо значајан број планираних инвестиција, подједнако важних за све грађане“, поручио је Сакан.

У току новогодишње ноћи била је организована подјела пакетића за најмлађе посјетиоце и наградна игра са вриједним поклон боновима.

Организатор дочека Нове године на Градском тргу била је Туристичка организација општине Котор Варош уз покровитељство начелника општине и подршку бројних спонзора.

Бројни Которварошани су Нову годину дочекали у својим домовима, са породицом и пријатељима, а прослава је организована у већини угоститељских објеката у граду.